İlham Verenler Söyleşisi - Ticaret Bakanlığı Sosyal Kooperatifçilik, Tanıtım, Eğitim, Geliştirme ve Uygulama Projesi

Söyleşi

10 Ekim 2018 - 11 Ekim 2018

İİBF A BLOK KONFERANS SALONU

Ticaret Bakanlığı'nın Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü'nce başlatılan Sosyal Kooperatifçilik, Tanıtım, Eğitim, Geliştirme ve Uygulama Projesi kapsamında Sosyal Koopretaifler Eğitim ve Tanıtım Treni Denizli'de 10-11 Ekim tarihlerinde bulunacak olup, 10 Ekim Çarşamba günü saat 14.30'da üniversitemiz ev sahipliğinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Blok Konferans Salonu'nda  İlham Verenler Söyleşisi gerçekleştirilecektir.

Sosyal girişimcilik ve sosyal kooperatifçilik alanında uzman Alman Kooperatifleri Raiffeisen Konfederasyonu Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Selahattin Kumlu'nun konuk edileceği proje kapsamında gerçekleştirilecek olan söyleşiye tüm öğrencilerimiz, Akademik ve İdari tüm Pamukkale Üniversitesi Personeli davetlidir.