Nagold Gençlik Değişim Programı

Güncellenme Tarihi: 15 Mayıs 2017, 5:18

Programın tahmini gerçekleşme tarihi: Eylül 2017

Başvuru tarihleri:  22 Mayıs - 29 Mayıs 2017

Programdan yararlanmak isteyen öğrenciler Başvuru Formu, Dil Belgesi ve Transkript ile

29 Mayıs 2017 saat 17.00’ye kadar

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğüne başvurularını yapabilirler.

*İlk defa Yurtdışına çıkacak öğrencilere öncelik verilecek olup, aynı bölümden ikiden fazla öğrenci yararlanamayacaktır.

**2017-18 Erasmus+ programından faydalanmak üzere yerleştirilmiş öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

NOT: Nagold Gençlik Değişim Programı bir hafta sürecek olan kültürel bir etkinliktir. Değişim Partnerimiz kalacak yer ve yiyecek içecek imkanını sağlamaktadır. Katılacak olan öğrencilerimiz uçak biletlerini kendileri karşılayacaktır. 13 öğrencimiz etkinliğe katılacak olup öğrenci seçimleri Dil ve Not ortalamasına göre yapılacaktır.

ÖNEMLİ: Başvuru Formunun mutlaka bilgisayar ortamında doldurulması gerekmektedir. Elle doldurulan başvuru formları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü İleri Araştırma Laboratuvar Merkezi 2. Kat

Tel: 0258 296 3454  e-mail: uluslararasi@pau.edu.tr