ENGELSİZ PROJE FİKİR YARIŞMASI

Güncellenme Tarihi: 09 Kasım 2018, 1:50

ENGELSİZ PROJE FİKİR YARIŞMASI, KONGRE KÜLTÜR MERKEZİ, 3 ARALIK 2018

POSTER FORMATI İÇİN TIKLAYINIZ

Pamukkale Üniversitesi, Kongre Kültür Merkezi 3 Aralık Pazartesi Uluslararası Dünya Engelliler Günü’nde ENGELSİZ PROJE FİKİR YARIŞMASI yapılacaktır.

PROJENİN AMACI

Engelli bireylerin günlük yaşamlarını kolaylaştıracak ürünleri mühendislik yaklaşımıyla tasarlanarak, bu bireylerin sosyal hayata katılımlarının arttırılması; ayrıca engelli bireylere yönelik çalışmalarının üst seviyelere çıkarılması için farkındalık yaratmak, projenin amacıdır.

PROJENİN HEDEFLERİ

1- Engelli öğrenciler ile diğer öğrencilerin empati kurabilmelerini sağlamak.

2- Okulların engelli öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılama konusunda mevcut kapasitelerinin arttırılmasını sağlamak.

3- Engelli öğrencilerin okul içerisinde diğer öğrenciler kadar etkin ve yetkin olmalarını sağlamak.

4- Engelli öğrencilerin hayatlarını kolaylaştıracak yeni ürünler ortaya koymaktır.

Katılım şartları;

• Pamukkale Üniversitesi öğrencisi olmaktır.
  • Yarışmaya Poster sunumu ile katılım sağlanacaktır. (Poster sunumu formatı içeriktedir.)
  • Son katılım tarihi: 26 Kasım 2018

Ekli Belgeler