667 Sayılı KHK Kapsamında Üniversitemize Yerleştirilen Öğrencilerin Ödeyeceği Bahar Dönemi Mayıs Ayı Ödemelerine İlişkin Duyuru

Güncellenme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 11:28

667 SAYILI KHK KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT YAPTIRAN /ÖZEL ÖĞRENCİ OLARAK GİDEN ÖĞRENCİLERİN BAHAR DÖNEMİ MAYIS AYI ÖDEMELERİ HAKKINDA DUYURU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının, 29.11.2016 tarihli ve 75463 sayılı  yazısı ile 667 Sayılı KHK uyarınca ÖSYM tarafından diğer Yükseköğretim Kurumlarına yerleştirilerek kayıt yaptıran öğrencilerin öğrenim ücretlerine ilişkin açıklamasına göre yapılması gereken işlemler belirtilmiştir.

Aşağıdaki bağlantılardan Harç Ücretleri, İsim ve Fiyat Tablosuna ulaşabilirsiniz. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemine ait Mayıs ayı 8. taksit tutarları en geç 20.05.2017 tarihine kadar Türkiye genelindeki tüm Halk Bankası Şubelerinden yatırılabilecektir.

· 667 Sayılı KHK kapsamında eğitimine devam eden öğrenciler, Eğitim-Öğretim ücretini yerleştirildikleri Üniversitelere ödeyeceklerdir. Üniversitemizde 667 Sayılı KHK kapsamında Özel öğrenci statüsünde eğitimine devam eden öğrencilerin yerleştirildikleri Üniversite ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

· 667 Sayılı KHK kapsamında Üniversitemize yerleştirilen fakat Özel öğrenci statüsünde başka bir Yükseköğretim Kurumunda eğitimine devam eden öğrencilerin, bilgi ve belge paylaşımı için Üniversitemiz ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

· 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı için Ödemeler dokuz taksit şeklinde yapılacaktır. Daha sonraki Eğitim-Öğretim yılları için Eylül ayından başlamak üzere her ayın en geç 20’sine kadar, yapılacaktır.

· 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi öğrenci kayıtlarına ait Mayıs ayı taksit tutarları en geç 20.05.2017 tarihine kadar T.C. Halk Bankasının tüm şubelerinden açıklama kısmına Adı, Soyadı, Öğrenci Numarası ve T.C. Kimlik Numarası yazdırılarak ödenebilecektir. Ödeme yaptıktan sonra Banka dekontunun Pamukkale Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına elden ya da fax yoluyla mutlaka ulaştırılması gerekmektedir.

Fax: (0258) 296 23 32

NOT:

• 1-Ödeme yapılacak Hesap Numarası her iki tip öğrenci için farklı olup, her öğrenci kendi isminin bulunduğu tablonun altındaki hesap numarasına ödeme yapacaktır. ÖDEME YAPARKEN EKSİK YA DA FAZLA ÖDEME YAPILMAMASI ve açıklama kısmına da, Ad-soyad, T.C. Kimlik numarası ve öğrenci numarasının yazdırılması önemle rica olunur.

·Pamukkale Üniversitesine yerleşen öğrencilerin Borç ve ödeme bilgilerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.(Tablo-1)

·Pamukkale Üniversitesine yerleşip farklı bir Yükseköğretim Kurumuna Özel öğrenci olarak giden öğrencilerin Borç ve ödeme bilgilerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.(Tablo-2)

·Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının ücret tablosuna ulaşmak için TIKLAYINIZ. (Tablo-3)