Güncellenme Tarihi: 13 Eylül 2017

667 Sayılı Khk Kapsamında Üniversitemize Kayıt Yaptıran /Özel Öğrenci Olarak Giden Öğrencilerin 2017-2018 Güz Dönemi Eylül Ayı Ödemeleri Hakkında Duyuru

667 SAYILI KHK KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT YAPTIRAN / ÖZEL ÖĞRENCİ OLARAK GİDEN ÖĞRENCİLERİN GÜZ DÖNEMİ EYLÜL AYI ÖDEMELERİ HAKKINDA DUYURU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının, 29.11.2016 tarihli ve 75463 sayılı  yazısı ile 667 Sayılı KHK uyarınca ÖSYM tarafından diğer Yükseköğretim Kurumlarına yerleştirilerek kayıt yaptıran öğrencilerin öğrenim ücretlerine ilişkin açıklamasına göre yapılması gereken işlemler belirtilmiştir.

Yükseköğretim Kurlu Başkanlığı tarafından 667 Sayılı KHK ile kapatılan üniversitelerin 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ücretleri hakkında yayınlamış olduğu 18.08.2017 tarih ve 57434 sayılı yazı gereği, “…2017-2018 eğitim öğretim yılı ücretleri belirlenirken TÜİK tarafından yayımlanan Temmuz dönemi TÜFE artış oranının ( % 9,79) uygulanmasına, döviz cinsinden belirlenmiş ücretlere ise TÜFE artış oranının uygulanmamasına karar verilmiştir.” denilmiştir. Bu bağlamda öğrencilerimizin 2017-2018 yılı eğitim öğretim ücretleri belirlenen TÜFE artış oranına göre güncellenerek ilgili tablolarda yayınlanmıştır.

Aşağıdaki bağlantılardan öğrenim ücretlerinin yazılı olduğu İsim ve Fiyat Tablosuna ulaşabilirsiniz. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemine ait Eylül ayı 1. taksit tutarı en geç 20.09.2017 tarihine kadar Türkiye genelindeki tüm Halk Bankası Şubelerinden yatırılabilecektir.

· 667 Sayılı KHK kapsamında eğitimine devam eden öğrenciler, Eğitim-Öğretim ücretini yerleştirildikleri Üniversitelere ödeyeceklerdir. Üniversitemizde 667 Sayılı KHK kapsamında Özel öğrenci statüsünde eğitimine devam eden öğrencilerin yerleştirildikleri Üniversite ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

· 667 Sayılı KHK kapsamında Üniversitemize yerleştirilen fakat Özel öğrenci statüsünde başka bir Yükseköğretim Kurumunda eğitimine devam eden öğrencilerin, bilgi ve belge paylaşımı için Üniversitemiz ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

· 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için Ödemeler dokuz taksit şeklinde yapılacak olup Eylül ayından başlamak üzere her ayın en geç 20’sine kadar, yapılacaktır.

· Yapılacak olan Taksit ödemeleri T.C. Halk Bankasının tüm şubelerinden açıklama kısmına Adı, Soyadı, Öğrenci Numarası ve T.C. Kimlik Numarası yazdırılarak ödenebilecektir. Ödeme yaptıktan sonra Banka dekontunun Pamukkale Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına elden, fax yoluyla ya da www.oid@pau.edu.tr adresine mail yoluyla mutlaka ulaştırılması gerekmektedir.

Fax: (0258) 296 23 32

NOT:

• 1-Ödeme yapılacak Hesap Numarası her iki tip öğrenci için farklı olup, her öğrenci kendi isminin bulunduğu tablonun altında bulunan hesap numarasına ödeme yapacaktır. Ödeme yapılırken eksik ya da fazla ödeme yapılmaması önemle rica olunur.
  • 2-Belirtilen tarihlerde ödeme yapmayan öğrencilerimizin ders kayıt ekranı kapalı olacak ve ders kaydı yapamayacaktır.

·Pamukkale Üniversitesine yerleşen öğrencilerin borç ve ödeme bilgilerini öğrenmek için TIKLAYINIZ. (Tablo-1)

·Pamukkale Üniversitesine yerleşip farklı bir Yükseköğretim Kurumuna Özel öğrenci olarak giden öğrencilerin Borç ve ödeme bilgilerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.(Tablo-2)

İRTİBAT : (0258) 296 21 98

Duyurular Tümünü Gör