Güncellenme Tarihi: 28 Kasım 2018

Mazeret Sınavları Hk.

Mazeret Sınavlarına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine

• 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sınavlarına katılamayıp mazeret dilekçesi veren öğrencilerimizin mazeret sınavları 12-13 Aralık 2018 tarihinde yapılacaktır. Mazeretleri kabul edilip sınavlara girecek öğrenci listesi için tıklayınız.

• 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılında DGS Ek Kontenjan, yurtdışı (uluslararası) öğrencisi olarak kayıt yaptıran, sınav döneminde görevli izinli sayılan, askerlik görevinde olan öğrencilerimizin mazeret sınavları 10-14 Aralık 2018 tarihinde yapılacaktır. Mazeret sınavlarına girecek öğrenci listesi için tıklayınız.

• Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıfından başarısız olup, ÖSYM tarafından Fakültemize yerleştirilen öğrencilerimizin ara sınav-mazeret sınavları 10-14 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak olup sınavlara girecek öğrenci listesi için tıklayınız

Sınavlara girecek öğrencilerimize önemle duyurulur.