Güncellenme Tarihi: 11 Haziran 2019

Bütünleme Tercihleri ve Sınav Programı

10-11 Haziran tarihlerinde Bütünleme ya da Yaz Okuluna girilmesi tercihleri Pusula Sistemi üzerinden yapılacaktır.

DİKKAT: Sistemde seçtiğiniz dersler için Bütünleme, seçmediğiniz dersler için Yaz Okulu tercihi yapmış olacaksınız. Yaz Okulu ücretlerinin ödenmesi ve ders kayıtları Yaz Dönemi kayıt dönemi olan 17-19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Yaz Okulu açılması MUHTEMEL dersler listesi Fakülte web sitemizde.

Hatırlatma 1: Bütünleme tercihi yaptığınız bir dersi PAÜ ya da başka bir üniversitenin Yaz Okulunda alamazsınız.

Hatırlatma 2: Sistemde Bütünleme tercihi yaptıktan sonra ONAYLAMA işlemi yaptığınıza emin olun. Aksi halde tercihiniz geçersiz olacaktır.

Hatırlatma 3: Herhangi bir ders için Bütünleme sınavına girmeniz ya da Yaz Okulunda almanız şart değil. Ders kredinize uygun bir şekilde seneye alttan alabilirsiniz.

BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI AŞAĞIDA YER ALAN PDF DOSYASINDADIR.

Lütfen güncellemeleri takip ediniz.

Son Güncelleme : 11/06/2019 - 20:00